کیک-با-طعم-ارده موادلازم: آرد سفید قنادی ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱و نیم لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری روغن مایع نصف لیوان ارده نصف لیوان شیر ۱ لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری برای قسمت کاکائویی: پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری +شیر نصف لیوان برای روی کیک: ارده نصف فنجان +پودر قند یا پودر شکر ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: قالب میان تهی به قطر ۲۳ و ارتفاع ۱۰ سانت را با کره ،چرب کنید. سپس به کنجد آغشته کنید.بیست دقیقه بزارید یخچال. فر را به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید. تخم مرغ،شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن مایع،ارده و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و بکینگ را در طی چند مرحله اضافه و الک کنید. با لیسک به آرامی بهم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. زیاد بهم نزنید چون پف کیک میخوابه. یک لیوان از مایه کیک بردارید وبهش پودر کاکائو و نصف لیوان شیر اضافه کنید و بهم بزنید. داخل قالب از مایه سفید رنگ بریزید.سپس روش از مایه کاکائویی بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵دقیقه بپزید. وقتی کیک از دما افتاد ،در ظرف سرو برگردونید. سپس نصف ف