برای درست کردن این سالاد خوشمزه نیاز به مواد سختی نیست اما در عین سادگی نیاز به علاقه داره که طعم های خوبی رو برای خودتون پیدا کنین و این پیشنهاد غذای امروزه . برای درست کردنش اول پاستا هارو بذارید داخل اب جوش به مدت ۷دقیقه بعد پاستاهارو اب کش کنید و سپس برید سراغ برش زدن مواد غذایی مختلف از کالباس شروع کنید برش هایی به اندازه یک سانت و نازک خیار شور و فلفل دلمههای نگینی گردو های خرد شده و زیتون های حلقه ای . حالا فقط کافیه یک سس درست کنید از ماست پر چرب سس خردل اب ایمو تازه و شوید به همراه نمک و فلفل اسیاب شده سیاه کمک بگیرید و در صورت علاقه بهش کمی فلفل قرمز اضافه کنید اگر دوست دارید که سس چرب تر و لذیذ تر باشه میتونید به ازای تر سه قاشق ماست یک قاشق خامه اضافه کنید . و بعد پاستا ها ژامبون و همه مواد رو با سس مخلوط و بذارید داخل یخچال برای حدودا ۳ساعت استراحت . همه مواد اینجا به خورد سالاد پاستا میره و بسیار بسیار طعم های مطلوبی به خودش میگیره امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید جاتون خالی