مواد لازم برای کاپ کیک: تخم مرغ:۲ عدد شکر:۳/۴ پیمانه (۱۶۰ گرم) روغن :نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) شیر:یک پیمانه (۲۰۰ گرم) آرد:۲ + ۱/۳ پیمانه (۳۰۰ گرم) بکینگ پودر:۱ قاشق غذاخوری سرخالی وانیل:نصف قاشق چای خوری ️️. برای کاپ کیک توت فرنگی ۳ تا ۴ عدد توت فرنگی خرد شده کافیه(اگر توت فرنگی خیلی زیاد باشه داخل کیک آب میندازه) برای کیک نارگیلی ۲ قاشق غذاخوری پودر نارگیل بریزید. برای کیک شکلاتی ۱ قاشق چای خوری پودر کاکائو بریزید. . نکات خامه: برای کیک توت فرنگی به خامه فرم گرفته ۲ قطره رنگ خوراکی قرمز بزنید. برای کیک نارگیلی به خامه ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل اضافه کنید. برای کیک شکلاتی به خامه یک قاشق چای خوری پودر کاکائو اضافه کنید. . دما برای فر گازی ۱۷۵ درجه است اما اگر از فر برقی یا توستر استفاده میکنید روی ۱۶۰ درجه بذارید.