طرز تهیه اسکمو/طرز تهیه اسکمو آلبالو/اسکمو آلبالو رشتی/اسکمو آلبالو/اسکمو اسکیمو یا اِسکَمو یا آلاسکا یکی از خوردنی های خوشمزه همه گیلانی ها در دوران کودکیشان بوده است که اکثرا آن را با زغال اخته که به زبان محلی به آن اخته خمس می گویند درست میکنند. هست. حتی در قدیم چرخ های آلاسکا که رواج داشت در گیلان این چرخ ها اسکمو میفروختند که هم سالمتر و هم خوشمزه تر از آلاسکاهای معمول بود. سلام دوستان ،‌من محمد هستم با کلیپ جدید و دستور پخت عالی مجدد برگشتم. امیدوارم با ما همراه باشید و تمام نکات مهم و ضروری که در آموزش این اسکمو آلبالو که گفتم و به تصویر کشیدم رو بخوبی یاد بگیرید! دستور-آشپزی-محمدفتح ضمنا اگر هنوز کانال ما را سابسکرایب نکردید لطفا کانال را سابسکرایب کنید و با ما همکاری کنید. حمایت شما به ما انرژی مثبت می دهد! فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۰ چیدن آلبالو۰۰:۲۳ پختن آلبالو۰۰:۴۵ اضافه کردن چاشنی۰۱:۱۸ ریختن توی قالب۰۱:۴۰ مرحله نهایی۰۲:۱۵ طرز-تهیه-اسکمو طرز-تهیه-اسکموآلبالو طرز-تهیه-اسکموآلبالورشتی اسکمو اسکموآلبالو اسکموآلبالورشتی اسکمو,طرز تهیه اسکمو,ترشی آلبالو,اس