سلام دوستان در این ویدیو براتون آموزش صاف کردن روغن جامد که پر کاربرد ترین روغن برای پخت شیرینی های سنتی عید نوروز هستش و همچنین توضیح داده شده که اصلا چرا باید روغن جامد رو قبل استفاده باید صاف کنید بعد استفاده کنید، پس تا انتهای ویدیو همراه من باشید. یک نکته مهم: چیزی که به اشتباه بیشتر دوستان تصویر می‌کنند اینه که بعد از صاف شدن روغن جامد آشپزخونه محصول نهایی تبدیل به روغن صاف قنادی (روغن ۵۰)میشه،که این کاملا اشتباهه چون روغن قنادی از نظر پروسه و فرمول تهیه کاملا متفاوته پس فکر نکنید روغن جامد بعد از صاف شدن تبدیل به روغن قنادی یا(روغن۵۰)میشه. اگر این ویدیو براتون مفید و کاربردی بود ممنون میشم ویدیو رو لایکش کنید و برام نظرات ارزشمند تون رو کامنت کنید و عضو کانالم بشید و زنگوله رو هم بزنید تا از آموزش های دیگر هم باخبربشید. روغن روغن-شیرینی-پزی شیرینی-عید شیرینی-خونگی شیرینی-سنتی روغن-صاف صاف-کردن-روغن-جامد آشپزی-ساجده