عناصر: 1 مرغ کامل، به قطعات بریده شده نمک 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 1/2 قاشق غذاخوری زیره 1/2 قاشق غذاخوری گشنیز 1/2 قاشق غذاخوری پاپریکا 1/2 قاشق غذاخوری پودر کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری دارچین 1/2 قاشق چایخوری هل 1/2 قاشق چایخوری میخک روغن سبزیجات 1 پیاز خلال شده (250 گرم) 2 عدد گوجه فرنگی ورقه شده (200 گرم) فلفل دلمه ای (250 گرم) 4 حبه سیر خرد شده (20 گرم) فلفل تند (اختیاری) 2 عدد سیب زمینی (300 گرم) گشنیز و جعفری تازه رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) 1 فنجان آب داغ روغن سبزیجات نمک چوب دارچین هل میخک ها 1 قاشق چایخوری دانه زیره 2 فنجان برنج باسماتی، شسته و خیس شده زعفران یا سازون دستورالعمل گام به گام برای تهیه دستور تکه های مرغ را با نمک و آب لیمو مزه دار کنید. زیره، گشنیز، پاپریکا، پودر کاری، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، هل و میخک را با هم مخلوط کنید. 1/4 مخلوط ادویه را برای بعد نگه دارید. در یک قابلمه، کمی روغن نباتی را گرم کنید و تکه های مرغ را از دو طرف تفت دهید تا قهوه ای شوند. مرغ را از قابلمه خارج کنید. در همان قابلمه کمی روغن ن