توضیحاتیک بسته پودر ژله دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع نصف لیوان آب جوش طرز تهیه: پودر ژله پودر ژلاتین آب جوش و گلوکز رو ترکیب کرده و روی بخار کتری به روش بنماری حل میکنیم تا شفاف بشه اگه دانه های ژلاتین بخوبی حل نشد برای شفافیت پاستیل یکبار مایع رو صاف کنید قالب سیلیکونی رو کمی چرب کرده و مواد رو داخلش بریزید و نیم ساعت در فريزر قرار بدید پاستیل خوشمزه ما آمادست حتما امتحان کنید گلوکز رو حذف نکنید اگه یه پاستیل بازاری میخواین *طرز تهیش به شدت آسونه و توی خونه درست کنین و دیگه لازم نیست برین از پاستیل های کارخونه ای خریداری کنین*