طرز تهیه خلال بادام ابتدا بادام ها را میشکنیم و هسته ها را بیرون می اوریم و داخل یک ظرف می ریزیم و روی بادام ها اب جوش می ریزیم و بعد از مدتی پوست ها را کاملا از بادام ها جدا میکنیم و سپس با چاقو به صورت خلالی برش می زنیم و سپس داخل ظرفی خلال ها را پهن می کنیم و زمانی که خشک شدن برای استفاده در خورش خلال و ...استفاده میشود خلال بادام دارای آنتی اکسیدان های فراوانی است و اثرات ضد سرطانی خوبی دارد. به دلیل این که بادام سرشار از ویتامین E است می تواند در کاهش بیماری های قلبی و آلزایمر کمک کند. کسانی که از بیماری دیابت رنج می برند می توانند با خوردن تعدادی بادام در روز به کنترل قند خون کمک کنند.شوند