عدس-پلو-استان-گلستان مواد لازم: عدس نصف لیوان برنج ۲ لیوان سینه مرغ ۱ تکه کامل(میتونید بجاش از ران مرغ بدون استخوان به وزن نیم کیلو استفاده کنید ) پیاز درشت ۱ عدد رب انار ملس ۲ ق غ(میتونید بجاش ۱ ق غ رب انار ترش استفاده کنید) نمک ،فلفل،زردچوبه، زیره سیاه، دارچین به میزان لازم روغن به میزان لازم زعفران به میزان لازم به دلخواه نان برای تهدیگ طرز تهیه : داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.مرغ را مکعبی خرد کنید و با پیاز تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. رب انار اضافه کنید و تفت بدید..عدس را با آب و مقداری نمک به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.سپس به مواد اضافه کنید و بهم بزنید. بعدش گاز را خاموش کنید. برنج را از چند ساعت قبل بخیسانید و به آب در حال جوش اضافه کنید. وقتی برنج نرم شد اما مغزش سفت، آبکشی کنید. داخل قابلمه روغن بریزید و تهدیگ مورد نظر را بزارید.من از نان استفاده کردم. مقداری برنج آبکشی بریزید و روش از مایه گوشتی بریزید. همینطور تا بالا ،لایه ها را ادامه بدید تا مواد تمام شود. سپس به دلخوا