آموزش امروز خیلی متفاوت و کاربردیه همونجوری که از کاور ویدیو هم مشخصه امروز آموزش پنج طعم مختلف ماست یا دیپ رو داریم که میتونه یک انتخاب عالی برای میز مزه یا حتی برای سرو کنار غذای اصلی باشه و میز غذاهامون رو از اون یکنواختی همیشگی در بیاره پس اصلا این آموزش رو از دست ندید - مواد لازم ماست و لبو: لبو متوسط ۲ عدد سیر ۲ حبه نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری پودر گل سرخ ۱/۴ قاشق چایخوری نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری ماست ۱ پیمانه ماست و فلفل: فلفل دلمه ۳ عدد پیازچه ۲ قاشق سوپخوری مغز آقتابگردان ۲ قاشق سوپخوری ماست ۱ پیمانه نمک ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری ماست و اسفناج: اسفناج ۵ دسته کوچک گردو ۳ قاشق سوپخوری سیر ۳ حبه ماست ۱ پیمانه نمک ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری ماست و هویج : هویج ۳ عدد روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری کنجد ۱ قاشق سوپخوری کشمش ۲ قاشق سوپخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری گل سرخ ۱/۲ قاشق چایخوری ماست ۱ پیمانه ماست و بادمجان: بادمجان ۲ عدد سیر ۲ حبه جعفری ۲ قاشق سوپخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/