شیرینی-زنجبیلی-تبریز شیرینی-زنجبیلی-ترکدار شیرینی-عید مواد لازم: آردقنادی ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم(ممکنه آرد کمتر یا بیشتری استفاده شود) روغن جامد ۱۸۰ گرم(۳/۴ لیوان) پودر قند ۱۲۰ گرم(کمی بیشتر از نصف لیوان) پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا روغن جامد به همراه پودر قند الک شده را سه دقیقه زده تا کرم رنگ شود بکینگ پودر و زنجبیل را اضافه کرده سی ثانیه همزده تا مخلوط شود سپس آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست تمیز نچسبد.ممکنه آرد کمتر یا بیشتری مصرف شود. من کمی بیشتر از این میزان،آرد ریختم. داخل یخچال ۱۵ دقیقه استراحت داده. از خمیر ۱۵ گرم (به انداره گردو)جدا کرده. داخل دست کمی گرد کنید .در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید کمی با فاصله بچینید.من سینی گالوانیزه که مخصوص شیرینی پزی هست،استفاده کردم و کاغذروغنی نزاشتم. برای تزئین پودر پسته یا خرفه زده. فر را به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید. ابتدا به مدت ۱۰ دقیقه،گریل(المنت بالایی )بزنید تا روی شیرینی ها ترک بخوره. سپس المنت پایین را روشن کنید و با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. نکات: پودر قند