قارنی یاریخ یا شکم پاره یا بادمجون شکم پر شما کدومو میگید؟ دوست دارم بدونم شما چه چیزی به غیر از موادی که من زدم اضافه با کم میکنید یه آموزش خفن و خوشمزه ویدیو رو تا آخر ببینید و کپشنو با دقت بخونید مواد لازم بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم روغن به مقدار لازم پیاز یک عدد متوسط سیر سه حبه فلفل دلمه ای یک عدد کوچک نمک و ادویه شامل زردچوبه و پولبیبر و پاپریکا به مقدار لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری برای مواد گوشتی و دو قاشق غذاخوری برای سس طبق فیلم مراحلو انجام بدید برای سس اول ربو تفت بدید بعد آب بریزید تا به جوش بیاد بعد بادمجون شکم پر هارو درونش قرار بدید نیم ساعت با خرارت خیلی کم بزارید شکم پر ها درون سس بپزن براے دوستــات فـوروارد ڪنو لایک یادت نره️️