گوردن رمزی توی یکی از رسپی هایی که برای سس سالاد سزار رستورانی آموزش داده از این روش ساده و متفاوت استفاده میکنه. نکات و ترفندهای این سس مخصوص رو توی آموزش امروز بهتون آموزش دادم که امیدوارم براتون مفید باشه️ سس سالاد سزار به نظر من یکی از خوشمزه ترین سسهاییه که میشه با سالادهای مختلف امتحانش کرد. این سس، جدیداً و به خصوص توی کشور ما به روش های مختلفی درست میشه!!! ولی یکی از دم دستی ترین روش ها برای درست کردنش که به سادگی میتونین توی خونه امتحانش کنین و مطمئناً عاشق طعم و مزه ش میشین همین روشیه که امروز بهتون گفتم. میتونین از روغن زیتون فرابکر ورژن هم استفاده کنین که عطر و طعمش خوبه. به جز نصف فنجان روغن زیتون فرابکر ورژن هم ، به این مواد نیاز داریم: دو تا زرده تخم مرغ یک قاشق غذاخوری سرکه یک قاشق غذاخوری سس خردل صد گرم پنیر پارمسان یک قاشق غذاخوری آبلیمو ۱ حبه سیر یک پینچ نمک دو قاشق آب سرد نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک. نکته ی مهم: هم زدن تخم مرغ به مدت ۴ دقیقه به همراه سرکه، برای گرفتن بوی نامطبوع تخم مرغ خیلی مهمه و اگه همچنان نگران خام بودن تخم مرغ ه