**آلو بخارا خانگی** یکی از خوشمزهترین و کاربردیترین خوراکیهاست که میتواند به انواع غذاها طعم و عطر فوقالعادهای ببخشد. در این ویدیو، ما شما را با روش تهیه آلو بخارا به صورت کاملاً خانگی و با بهترین کیفیت آشنا میکنیم. **در این ویدیو یاد خواهید گرفت:** - مراحل دقیق و آسان تهیه آلو بخارا - نکات کلیدی برای رسیدن به طعمی عالی - چطور آلو بخارا را به درستی خشک کنید **اگر از این ویدیو لذت بردید و میخواهید ویدیوهای بیشتری از این دست ببینید، لطفاً کانال ما را سابسکرایب کنید و این ویدیو را لایک کنید. نظرات و سوالات خود را در قسمت کامنتها با ما در میان بگذارید و ما را از نظرات و پیشنهادات خود مطلع کنید!** مواد لازم: آلو ۲ کیلو شکر ۱ پیمانه روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده زمانبندی ویدیو : مقدمه - ۰:۰۰ جوشاندن آب و اضافه کردن چاشنی به آن برای پخت آلوها - ۰:۲۴ اضافه کردن آلو به آب - ۰:۴۵ پوست کندن آلو - ۱:۲۱ قرار دادن آلوها در آفتاب - ۲:۰۹ آلو-بخارا نکات-آشپزی آشپزی-ایرانی تهیه-آلو-بخارا طرز تهیه آلو بخارا,طرز تهیه آلو بخارا,آلو بخارا,طرز تهیه مربای آلو بخارا,طرز تهیه آلو خشک