مربای به (quince jam) مواد لازم : یک کیلو به خرد شده یک کیلو شکر شش لیوان آب به و آب را میذاریم تا ۲۰ دقیقه بجوشه و سپس به آن شکر و یک تکه چوب دارچین برای خوشطعم شدن وکپک نزدن استفاده میکنیم . سپس به مدت ۲ ساعت با شعله خیلی کم و درب بسته بپزد . بعد از آن لعاب دانه به را بهش اضافه میکنیم . پنج دقیقه آخر به آن چند قطره آب لیموی تازه اضافه میکنیم تا شکرک نزند . بخاطر وجود چوب دارچین بیرون از یخچال هم میتوانید نگهداری کنید . سعی کنید این مربا را داخل دیگ مسی یا روی بپزید . در اخر کمی گردو تفت داده شده میتوانید به آن اضافه کنید . مدت زمان پخت تقریبا ۵ ساعت . quince jam ‏ingredients: One kilo of chopped, one kilo of sugar, six glasses of water and water to boil for 20 minutes, and then we use that sugar and a piece of cinnamon stick to make it tasty and not moldy. Then cook for 2 hours on a very low flame and the lid closed. Then add the seed glaze to it. For the last five minutes, add a few drops of fresh lemon juice so that it does not become sugary. You can also keep it out of the ref

مربای به طرز تهیه مربای به مربا به

13 ساعت پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:25