طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش رنگ باتمام نکات قرمز شدن مربا/ مربای به رنده شده مربای به یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین مرباهایی پاییزی هست که به دو روش (به صورت حبه قندی یا رنده شده )تهیه میشه. درست کردن این مربا کار راحتیه بعضی ها ترجیح میدهند که مربای آن ها بافت یکدست تر و مارمالادیتری داشته باشد و آن را رنده میکنند. تمام مراحل پخت مربای به رنده شده در ویدیو توضیح داده شده پس تا انتهای آموزش همراه من باشید تا تمام نکات مهم رو از دست ندید. مواد لازم : به : 500 گرم شکر: 350 گرم(۱/۵ لیوان دسته دار فرانسوی , اگر به شما ترش مزه هست از 500 گرم شکر استفاده کنید یعنی برابر با وزن به) آبلیمو:۱ قاشق غذاخوری هل:۳ تا ۴ عدد آب : 3 تا ۳/۵ لیوان دسته دار فرانسوی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مربا مربای-رنده-شده-به طرزتهیه-مربای-به-رنده-شده مربای-مجلسی مربای-به میوه-به مربای-به-با-گردو مربای-به-براق مرباـپاییزی مربا-به-مجلسی طرز-تهیه-مربای-به طرز-تهیه-مربا آشپزی-ساجده بانوان-ترشی-مربا آشپزی مربا-شفاف بانوان-مربا آشپزی-ایرانی بانوان-آشپزی مربای-پاییزی پاییز م