مربای به یکی از خوشمزه‌ترین مربا‌هایی است که به روش‌های بسیار زیادی تهیه می‌شود. تهیه این مربا کار آسانی است و با مواد اولیه ساده و در دسترسی به راحتی قابل آماده‌سازی است. برخی ترجیح می‌دهند که مربای آن ها بافت مارمالادی‌تری داشته باشد و آن را رنده می‌کنند. در ویدیو بالا تمام نکات یک مربای خوشمزه و خوشرنگ رنده شده به ذکر شده است . مواد لازم : به : ۵۰۰ گرم شکر: ۳۵۰ گرم ( اگر به شما ترش مزه هست از ۵۰۰ گرم شکر استفاده کنید یعنی برابر وزن به) آب : ۳ تا ۴ لیوان دسته دار فرانسوی آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری هل: ۵ عدد ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» مربا مربای-رنده-شده-به مربای-به میوه-به مربای-مجلسی مربا-به-مجلسی طرز-تهیه-مربای-به طرز-تهیه-مربا مربای-به-براق مربا-شفاف بانوان-مربا آشپزی-ایرانی بانوان-آشپزی سیب مربا-پاییزی مربای-پاییز پاییز مربا-به آشپزی-با-مهتاب مربا-خانگی مربا-به-خانگی مربا-خونگی مربا-به-خونگی خانگی خونگی مربا-بازاری آموزش-مربا-به آموزش-مربا آموزش-مربای-سیب طرز تهیه مربای سیب,مربا سیب,مربای مجلسی,مربای خانگی,مربای س