بیف-بادمجان مواد لازم: بادمجان نیم کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم رب انار ۳ قاشق غذاخوری(میتونید مقدار رب انار رو برحسب ترش یا ملس بودن تغییر بدید. اگر ترش بود،یک قاشق بریزید) نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن ،روغن به میزان لازم برای دورچین: پیاز ۱ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،سماق به میزان لازم جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: شعله پخش کن را روی حرارت گاز بزارید وبادمجان ها را کبابی کنید.میتونید روی منقل هم کبابی کنید.بزارید خنک بشه و بعد پوست بادمجان ها را بگیرید. بادمجان ها را روی تخته،ساطوری کنید.البته میتونید با گوشتکوب هم بکوبید تا له بشن و بعد بزارید کنار. داخل تابه روغن بریزید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سیر را رنده کنید و با پیاز تفت بدید.گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید. بادمجان های ساطوری شده را اضافه کنید و تفت بدید.رب انار بریزید .مقدار رب انار تقریبیه.بر حسب ترش یا ملس بودنش تغییر بدید.کمی بهم بزنید تا مواد مزه دار بشه. برای دورچین،پیاز را