مواد لازم: لوبیا چیتی: 2/1پیمانه نخود: 2/1پیمانه ماش: 2/1پیمانه لوبیا سفید: 2/1پیمانه آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری رشته آش: 400 گرم پیاز داغ: 4/1پیمانه سیر داغ: 4/1پیمانه نعنا داغ: به مقدار لازم برای تزیین سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج): 500گرم چغندر خرد شده : یک پیمانه طرز تهیه حبوبات را براي کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید. پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید. یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.برای اضافه کردن چغندر قند سفید یک پیمانه چغندر سفید را نگینی خرد کرده پخته وهمراه سبزی به آش اضاف