مواد لازم: لوبیا چیتی: 2/1پیمانه نخود: 2/1پیمانه ماش: 2/1پیمانه لوبیا سفید: 2/1پیمانه آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری رشته آش: 400 گرم پیاز داغ: 4/1پیمانه سیر داغ: 4/1پیمانه نعنا داغ: به مقدار لازم برای تزیین سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج): 500گرم چغندر خرد شده : یک پیمانه طرز تهیه حبوبات را براي کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید. پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید. نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید. یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.برای اضافه کردن چغندر قند سفید یک پیمانه چغندر سفید را نگینی خرد کرده پخته وهمراه سبزی به آش اضاف

آش رشته چغندر 123پز آموزش آشپزی آشپزی پخت و پز

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:59