سوهان-قم-فوری-و-آسان مواد لازم: آرد جوانه گندم ۲ ق غ آرد سفید قنادی ۱ ق غ شکر ۳/۴ لیوان گلاب نصف لیوان کره یا روغن حیوانی ۱۰۰ گرم گلوکز ۲ ق غ پودر زعفران نصف ق چ پودر هل ۱ ق چ پسته یا هر مغزی که دوست دارید برای تزئین طرز تهیه: آرد جوانه گندم و آرد سفید را داخل تابه بریزید و روی حرارت بزارید. با حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بهم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه. سپس شکر و گلاب بریزید و بهم بزنید تا شکر حل بشه. بعد کره بریزید و بهم بزنید تا ذوب بشه و شروع به جوشیدن کنه. سپس گلوکز را اضافه کنید و بهم بزنید تا آب بشه. در آخر پودر زعفران و پودر هل بریزید. عصاره زعفران نریزید. به مدت نیم ساعت با حرارت کم ،مدام بهم بزنیدتا کاملا سفت بشه. سپس خیلی سریع از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر،پهن کنید. اگر سرعت العمل نداشته باشید،سوهان سفت میشه. من از ظرف به قطر ۳۰ سانت استفاده کردم. ظرف را چرب کنید . سوهان آماده را تا داغه ،داخل ظرف چرب شده ،بریزید .کف گوشتکوب را چرب کنید و سوهان را فشرده و صاف کنید. به دلخواه مغزیجات بریزید و با گوشتکوب بکوبید . با کاتر یا کارد به سایز دلخواه تقسیم کنید. به مدت