رول-مرغ-با-نان-لواش مواد لازم: پیاز ۱ عدد مرغ ۲ تکه ریز خرد شده قارچ ۱۰ عدد فلفل دلمه ۱ عدد گوجه ۲ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر،روغن به میزان لازم نان لواش پنیر پیتزا به میزان لازم آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری +آب ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. مرغ را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید. نمک و ادویه ها را بریزید.قارچ را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. فلفل دلمه و گوجه را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدید. در تابه رو بزارید و به مدت ۱۰ دقیقه مواد را بپزید .بعد از ۱۰ دقیقه،گاز را خاموش کنید. نان لواش را به ۴ قسمت تقسیم کنید .مواد گوشتی را ،ابتدای نان بزارید،روش پنیر پیتزا بریزید و رول کنید. برای اینکه لای نان از هم باز نشه،یک قاشق آرد را با ۲ قاشق آب مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کنه. سپس انتهای نان رول شده را بهش آغشته کنید و ببندید.اینجوری نان از هم باز نمیشه و مثل چسب عمل میکنه. دو طرف نان رول شده را در روغن سرخ کنید . نوش جان