اگر در بی استخوان کردن ران مرغ مشکل دارید فیلم کامل آموزش را در وبسایت ببینید توضیحات بیشتری داده شده است. قبل از اینکه مرغ را در تابه بگذارید کمی با استیک کوب یا گوشت کوب بگویید تا سطح آن صاف تر شود. در روش خانگی از قابلمه آب برای فشار روی استیک استفاده میکنیم و این کار باعث میشود استیک سطحی یکنواخت و صاف داشته باشد و موقع پخت همه قسمت های گوشت با تابه تماس داشته باشند و یکنواخت پخته شوند.در سیستم رستورانی آسیایی از صفحات چدنی به جای قابلمه استفاده میکنند. بهترین روغن برای این استیک روغن کنجد بکر است که یک حبه سیر له شده در روغن اضافه میکنیم تا طعم بسیار خوبی به استیک بدهد. بعد از اینکه یک سمت طلایی قهوهای شد برای پخت سمت دیگر نیازی به جسم سنگین روی آن نیست. حتما مقدار شیرینی عسل و ترشی سرکه و شوری سس سویا را بالانس کنید و به بهترین مقدار دلخواه برسید نمیتوانم در این موارد مقدار دقیق و اندازه به گرم و پیمانه به شما بگویم و کاملا باید به طور تجربی و با قدرت ذائقه بهترین حالت را بوجود آورید. سویاسس دو نوع دارک و لایت دارد که نوع لایت رقیق و کمنمک است و اگر از نوع دارک استفاد