طرز تهیه دوپیازه آلو ، آموزش آشپزی با ماهی صفت اگه گفتین چرا اسمش دوپیازه است؟ البته این دوپیازه سیبزمینی و میگو باهمه چون نه دوپیازه میگو این شکلیه نه دوپیازه آلو من ترکیبی کار کردم بخاطر اینکه میخواستم میگو بریزم سیب زمینیها رو مکعبی خرد کردم وگرنه دوپیازه آلوی اصل سیب زمینی پخته شده کوبیده همراه پیاز داغ فراوونه و ترجیحا فلفل قرمز که حسابی تند بشه ولی من بخاطر بچهها خیلی تندش نکردم فلفل سیاه زدم که عطر خوبی بهش میده من برای هر نفر یه دونه سیب زمینی متوسط و ۱۰۰ گرم میگو در نظر گرفتم و برای این مقدار سه تا پیاز درشت و آب دوتا لیموترش