سیر قلیه یک نوع خورشت محلی است که در شمال ایران طبخ می شود ترکیب اصلی این غذا برگ تازه ی سیر است، شما در این غذا یک طعم منحصر به فرد و خاص از ترکیب سیر و مرغ رو میچشین که شاید تا الان تجربه‌اش نکرده باشید. شاید استفاده از برگ سیر در آشپزیِ منطقه شما رایج نباشه، به خاطر همین من سعی کردم در این ویدیو پرورش برگ سیر را به شما نشان بدهم. کاشتن، پرورش دادن و چیدن سبزیجات با دستان خودتان بسیار لذت بخش است، حتما این کار را انجام دهید. مواد لازم برای 8 نفر: 2 عدد مرغ کامل 800 گرم برگ سیر 2 لیوان لپه 8 لیوان آب 5 عدد تخم مرغ 6 قاشق غذا خوری آب نارنج زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم ️ما را در شبکه های اجتماعی دیگر دنبال کنید: ️ درباره ما: من میجان هستم یک دختر روستایی که در طبیعت بکر شمالِ ایران زندگی میکنه تو این کانال میخوام تورو با حال و هوای زندگی روستایی آشنا کنم، تا ببینی چه لذتی داره غذای سالم بخوری، به دور از سرو صدا و شلوغی شهر زندگی کنی، اطرافت طبیعت بکر و حیوانات دوست داشتنی باشه، با دستای خودت محصولاتت رو بکاری و برداشت کنی. نگاه تو به من انگیزه میده تا این راه رو ادامه

سیر قلیه غذای محلی غذای شمالی رورال کوزین Rural Cuisine

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 19:03