پودینگ کدوحلوایی یک دسر فوق العاده خوشمزست که مطمئنم از خوردنش سیر نمیشید. میتونید این دسر خوشمزه، راحت و شیک رو برای شب یلدا و مهمونیاتون درست کنید. *پوره کدو حلوایی: 1 لیوان * شیر: 2 لیوان * شکر: 3 قاشق غذاخوری * تخم مرغ: 1 عدد * نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری * دارچین: 1 قاشق چایخوری * وانیل: نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: * کدو رو تکه کرده و پوست بگیرید و در قابلمه با کمی آب بریزید و بزارید روی حرارت ملایم تا بپزه. بعد پخت کدو رو پوره کنید. * در یک کاسه بزرگ، شیر و تخم مرغ را با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست شود. *شکر و نشاسته ذرت و پوره کدو را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند. * مایه پودینگ را به قابلمه روی حرارت ملایم منتقل کنید. * مرتباً هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود و به جوش آید. * پس از به جوش آمدن، وانیل و دارچین را اضافه و حرارت را خاموش کنید. * پودینگ را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود. * پودینگ را در ظرف مورد نظر بکشید. * پودینگ را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد. نکات مهم: * هنگام پخت