برای قسمت دسر شیر دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت چهار قاشق غذاخوری شکر دو پیمانه شیر دو قاشق غذاخوری خامه نصف قاشق چایخوری وانیل نشاسته ، شکر ، شیر داخل قابلمه بریزید و هم بزنید روی حرارت ببرید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه خامه و وانیل بریزید و مخلوط کنید نصف ظرف مورد نظر رو پر کنید برای قسمت ماقوتی دو قاشق غذاخوری نشاسته گل چهار قاشق غذاخوری شکر چهار قاشق غذاخوری گلاب دو پیمانه آب عصاره زعفران مقداری خلال بادام چهار قاشق غذاخوری زرشک دو قاشق غذاخوری نشاسته و آب رو داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید روی حرارت ببرید و مدام هم بزنید تا نشاسته شفاف بشه شکر اضافه کنید و گلاب و زعفران بریزد زرشک و خلال بادام رو بریزید و اجازه بدید پنج دقیقه بجوشه از روی حرارت بردارید ماقوت ها رو روی لایه قبلی بریزید و داخل یخچال بزارید تا خودش رو بگیره نوش جان