مواد زیر دوتا تارت ۲۳سانتی میده تارت کرامبل سیب و دارچین مواد لازم کراست تارت آرد قنادی ۵۰۰گرم شکر ۲۰۰گرم تخم مرغ ۱عدد بیکینگ پودر ۲/۵ق چایخوری وانیل ۱ق چ نمک ۱پنس کره سرد مکعبی خرد شده ۲۵۰گرم مواد میانی سیب اسلایس شده به تعداد لازم شکر قهوه ای ۲ق غذاخوری دارچین ۱ق چ مواد رویه تارت جو دوسر پرک ۴ق غذاخوری دارچین ۱ق چ خمیر تارت ۳ق غ دمای فر۱۸۰درجه و مدت ۵۰ دقیقه برای پخت لازمه. سایت من برای آموزش های بیشتر