آموزش آشپزی /طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مناسب پاییز و زمستون /خورشت کدو تنبل+Pumpkin stew مواد لازم گوشت خورشتی(گوسفندی ) 400 گرم کدو حلوایی نیم کیلو رب انار 1 الی 2 قاشق غذاخوری آبغوره 2 قاشق غذاخوری روغن 5 قاشق غذاخوری زردچوبه و فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری نمک به میزان شما میتوانید به دلخواه از مرغ و گوشت برای تهیه این خورشت خوشمزه استفاده کنید. - <a href=' '>00:00</a> مقدمه <a href=' '>00:21</a> برش زدن کدو حلوایی(از گونه ژاپنی به اسم کدوی کابوچا) <a href=' '>00:39</a> خارج کردن تخم کدو حلوایی <a href=' '>01:26</a> پوست گرفتن کدو حلوایی <a href=' '>02:24</a> قطعات کوچک کدو حلوایی <a href=' '>02:54</a> تفت دادن گوشت خورشت کدو حلوایی <a href=' '>03:38</a> افزودن ادویه ها به خورش کدو حلوایی <a href=' '>04:26</a> تفت دادن کدو حلوایی <a href=' '>04:47</a> کدو حلوایی تفت داده شده را داخل خورشت بریزید. <a href=' '>05:46</a> اضافه کردن رب انار به خورشت کدو حلوایی <a href=' '>06:14</a> افزودن آبغوره به خورشت کدو حلوایی <a href=' '>06:42</a> خورشت کدو حلوایی - پلی لیست آموزش آشپزی ایران