کیک-کشمشی مواد لازم: آردسفید قنادی ۲ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد ماست ۳/۴ لیوان روغن ۲/۳ لیوان وانیل۱/۳ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ گلاب ۱ ق غ به دلخواه کشمش ۶ ق غ +آرد سفید ۱ ق غ طرز تهیه: تخم مرغ، وانیل و شکر را با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه حتماً بین کار کاسه را دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره تا بعد از پخت کیک بوی زهم نگیره ماست، روغن و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد و بکینگ پودر راطی چند مرحله اضافه کنید و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب کیک را با ۱ ق غ آرد و ۳ ق غ روغن مایع چرب کنید. من از قالب به قطر ۲۰ و ارتفاع ۹ سانت استفاده کردم. ۱/۳ از مایه کیک را داخل قالب بریزید کشمش را با ۱ ق غ آرد مخلوط کنید و به باقیمانده مایه کیک اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه. مایه کشمشی را هم داخل قالب بریزید . قالب را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه با خلال دندون چک کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست از فر در بیارید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته و بعد از قالب خارج کنید از کشمش خیس استفاده نکنید چون