مواد لازم: توت فرنگی نیم کیلو (۳لیوان)+شکر ۵ قاشق غذاخوری +آب نصف استکان شکر نصف لیوان +ثعلب ۱ قاشق چایخوری شیر ۱ لیوان خامه ۱۰۰ گرم(خامه صبحانه یا خامه قنادی فرقی نداره فقط اگه از خامه قنادی استفاده کردید شکر کمتری بریزید) رنگ خوراکی قرمز چند قطره توت فرنگی ۵ عدد خرد شده برای داخل بستنی طرز تهیه: نصف لیوان شکر وثعلب را مخلوط کنید، این کار باعث میشه بعداً ثعلب گلوله نشه. شیر را روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد. مخلوط شکر و ثعلب را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ثعلب گلوله نشه. بعد از اینکه مواد کمی غلیظ شد(۵ دقیقه) از روی حرارت بردارید نیم کیلو توت فرنگی را به همراه ۵ قاشق غذاخوری شکر و نصف استکان آب،روی حرارت ملایم بزارید تا بپزه(۱۰ دقیقه) پختن توت فرنگی باعث میشه رنگ و طعم توت فرنگی قویتر بشه و بعداً بستنی خوشمزه تر و خوشرنگتری داشته باشیم بعد از اینکه از حرارت افتاد اون رو پوره کنید. اگه دوست ندارید دونه های توت فرنگی زیر دندون بیاد میتونید از صافی ردش کنید تا دونه هاش جدا بشه. مخلوط شیر و همینطور خامه را اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه به دلخواه ۵ تا توت فرنگی