طرز تهيه كباب چنجه خوشمزه رستوراني کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود ولي کباب چنجه در فرم اصیل خود با گوشت گوسفند تهیه ميشده است.  کباب چنجه، این غذای اصیل تهیه شده از گوشت تازه بره، یکی از محبوب و ویژه‌ترین غذاهای مردم خاورمیانه بخصوص مردم ایران است زیرا طعم عالی و لذیذ گوشت و بافت به ‌قدر کافی نرم گوشت بره، در هر لقمه این کباب آبدار و لذیذ، لذت‌ غذا خوردن را به غایت خود می‌رساند. - مواد لازم كباب چنجه فيله گوسفند يا گوساله ٥٠٠ گرم پياز ٣ عدد آب پياز ١/٢ ليوان نمك، فلفل سياه، پاپريكا و پولبير زعفران دمكرده گوجه فرنگي دنبه٢٠٠ گرم كباب چنجه-كباب كباب-چنجه طرزتهيه-كباب كباب-ايراني آشپزي-در-طبيعت آشپزي-ايراني غذاي-ايراني آشپزي طرزتهيه آموزش-آشپزي كباب-كوبيده