۲ عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر نصف ق چ وانیل چند دقیقه هم بزنید یک سوم لیوان آب یا شیر(هم دمای محیط) یک سوم لیوان روغن مایع چند ثانیه ترکیب کنید ۱ لیوان آرد و با نصف ق غ بکینگ پودر و ۱ ق غ پودر کاکائو روی مواد الک کنید و مخلوط کنید لیوان های نشکن رو چرب کنید و تا نصفه از مواد بریزید. داخل قابلمه ای که آب رو جوش آوردین و پایه گذاشتین بچینید درش رو با دمکنی ببندید تا ۳۵ دقیقه بپزه (حرارت باید متوسط باشه ) ببا خلال دندون چک کنید اگر به خلال نچسبید یعنی حاضره بزارید خنک خنک شه بعد از لیوان در بیارین روش رو هم با شکلات تخته ای ذوب شده تزیین کنید (شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید)

کیک آموزش کیک بوکسینگ تزیین کیک کاپ کیک کیک آرایی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:58