اسم غذای امروز میرزا قاسمی هستش خاستگاه این غذا استان گیلان است (یکی از استان های شمالی ایران). با چند قلم مواد ساده و بدون هیچ نوع گوشتی، میتونید یک غذای فراموش نشدنی درست کنید. باید بگم که طعم دودی بادمجون کباب شده و سیر، پایه اصلی این غذاست که من عاشق این طعم هستم. میرزا قاسمی هم با نون و هم با برنج سِرو میشه که من انتخابم سرو با نون تازه بود. نونی هم که درست کردم یکی از نون های سنتی ایرانه که اسمش نونِ تافتون هست، درست کردن نون تافتون روی تابه چدنی که بهش ساج میگن واقعا آسون و لذت بخشه. مواد لازم برای 6 نفر: 2 کیلو بادمجان 10 عدد گوجه متوسط 6 حبه سیر 2 قاشق غذا خوری رُب گوجه 4 عدد تخم مرغ نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای 8 عدد نان تافتون: 800 گرم آرد 20 گرم شکر 10 گرم خمیر مایه فوری 10 گرم نمک 4 قاشق غذاخوری ماست 8 قاشق غذا خوری روغن 400 گرم آب ولرم خوشحال میشویم تا نظرات شما را در مورد ویدیوهایمان بدانیم ️ما را در شبکه های اجتماعی دیگر دنبال کنید: ️ درباره ما: من میجان هستم یک دختر روستایی که در طبیعت بکر شمالِ ایران زندگی میکنه تو این کانال میخوام تورو

میرزا قاسمی نون تافتون نان تافتون رورال کوزین Rural Cuisine

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 24:03