مواد لازم: حدود یک پوند استیک ریبی، نازک برش (500 گرم) پیاز یک عدد نازک خلال شده (130 گرم) فلفل دلمه ای (200 گرم) نازک ورقه شده دو حبه سیر رنده شده (6 گرم) نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه پنیر پروولون، پنیر موزارلا یا پنیر آمریکایی چهار رول هوگی سس: سس مایونز (60 گرم) دو قاشق غذاخوری سس کچاپ (30 گرم) یک حبه سیر رنده شده (2 گرم) یک قاشق غذاخوری سس سریراچا یا هر سس تند (15 گرم) دستورالعمل ها: کمی روغن نباتی را در تابه یا کبابی روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز خلال شده و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کنید و آنها را بپزید تا پیاز کاراملی شود. پیاز و فلفل دلمه ای را از ماهیتابه خارج کرده و برای بعد کنار بگذارید. استیک ورقه ای نازک ریبی را به تابه اضافه کنید و با فلفل سیاه مزه دار کنید. سیر رنده شده را به ماهیتابه اضافه کنید و استیک را بپزید تا دو طرف آن سرخ شده و بپزد. استیک پخته شده را به قطعات کوچک روی سینی برش دهید. پیاز کاراملی و فلفل دلمه ای را دوباره به تابه اضافه کنید و نمک بزنید. نوع پنیر مورد نظر را به تابه اضافه کنید و پس از آب شدن پنیر و پخش یکنواخت آن از روی حرارت ب