سلام با آموزش رب آلو در خدمتتونم. مواد لازم: آلو قرمز یا آلو زرد یا مخلوطی از هر دو به مقدار کافی (من یک کیلو آلو استفاده کردم) نمک به مقدار کافی (من یک قاشق چایخوری ریختم) آب به مقدار کافی (من یک لیوان آب ریختم، نصف لیوان هم کافی میشه) نکات مهم برای پخت رب آلوچه: اگر آلوها رسیده باشند نیازی به آب نیست. مرتب هم بزنید و مراقب باشید ته نگیرد. حتما آبش کامل کشیده شود تا کپک نزند. رب آلو را می توانید حداقل یکسال فریز کنید. اگر بلافاصله می خواهید مصرف کنید، بعد از صاف کردن نیاز به پخت مجدد ندارد. برای خوشرنگ تر شدن رب می توانید کمی آلبالو اضافه کنید. اگر رب ته گرفت، به قابلمه دیگری انتقال داده و بپزید.