خورش هویج/ خورش هویج تبریز/آشپزی رویا -Carrot Stew محتویات اصلی: گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم هویج خلال شده ۳۰۰ گرم پیاز درشت رنده شده ۲ عدد آلو خورشتی ۱۵۰ گرم نمک،زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی روغن به مقدار کافی رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین این ویدئو را از ابتدا تا انتها تماشا کنید تا طرز تهیه خورش هویج تبریز را یاد بگیرید! مقدمه 00:00 تفت دادن هویج 00:26 افزودن آلو خورشتی به هویج سرخ شده 01:40 تفت دادن پیاز و گوشت خورشتی (خورشت هویج) 02:03 افزودن ادویه ها به خورشت هویج 02:40 افزودن رب گوجه فرنگی به خورشت هویج 03:06 اضافه کردن آب جوش به خورشت هویج 03:23 افزودن نمک خورشت هویج 04:01 افزودن زعفران دم کرده داخل خورش هویج 04:07 اضافه کردن هویج سرخ شده و آلو خورشتی تفت داده شده 04:013 جا افتادن خورش هویج 04:45 تزئین خورشت هویج 05:01 خورشت هویج با گوشت 05:12 آشپزی رویا Ashpazi roya ناهار خورشت carrot-stew آشپزی شام خورش آشپزی-رویا خورشت-هویج-تبریز