خورش هویج/ خورش هویج تبریز/آشپزی رویا -Carrot Stew محتویات اصلی: گوشت خورشتی 300 گرم هویج خلال شده 300 گرم پیاز درشت رنده شده 2 عدد آلو خورشتی 150 گرم نمک،زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی روغن به مقدار کافی رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین این ویدئو را از ابتدا تا انتها تماشا کنید تا طرز تهیه خورش هویج تبریز را یاد بگیرید! مقدمه <a href=' '>00:00</a> تفت دادن هویج <a href=' '>00:26</a> افزودن آلو خورشتی به هویج سرخ شده <a href=' '>01:40</a> تفت دادن پیاز و گوشت خورشتی (خورشت هویج) <a href=' '>02:03</a> افزودن ادویه ها به خورشت هویج <a href=' '>02:40</a> افزودن رب گوجه فرنگی به خورشت هویج <a href=' '>03:06</a> اضافه کردن آب جوش به خورشت هویج <a href=' '>03:23</a> افزودن نمک خورشت هویج <a href=' '><a href=' '>04:01</a></a> افزودن زعفران دم کرده داخل خورش هویج <a href=' '>04:07</a> اضافه کردن هویج سرخ شده و آلو خورشتی تفت داده شده <a href=' '><a href=' '>04:01</a></a>3 جا افتادن خورش هویج <a href=' '>04:45</a> تزئین خورشت