طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل و گوجه بسیار راحت است. اگر ایرانی باشید حتما تا به حال دلمه بادمجان و فلفل و گوجه را حتی برای یکبار هم که شده امتحان کرده و از طعم جذاب آن لذت برده اید. دلمه بادمجان و فلفل اصلتا مخصوص ترک زبان ها بوده و مردمان تبریز و آذربایجان در پخت دلمه بادمجان شکم پر مهارت بسیار بالایی دارند. در این آموزش میخواهم طرز تهیه دلمه مخصوص سرآشپز را به شما آموزش بدهم که با جادوی ادویه جادویی میزبان، طعم جدیدی را برای شما به ارمغان می آورد. پس برای آموزش دلمه فلفل ، دلمه بادمجان و گوجه به صورت یک جا در این آموزش آشپزی با آموزشگاه آشپزی میزبان همراه باشید. . مواد لازم برای دلمه فلفل و بادمجان لپه : ۱/۴ پیمانه برنج : ۱ پیمانه گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم سبزی پاک و خرد شده : ۲۰۰ گرم ( شوید-گشنیز-جعفری- تره) مرزه : مقدار کمی نمک و فلفل سیاه : میزان لازم زردچوبه ۱ قاشق چایخوری ادویه جادویی میزبان : ۱ قاشق چایخوری پیاز نگینی ریز خرد شده : ۱ عدد بزرگ روغن مایع : میزان لازم زعفران حل شده غلیظ : ۱ قاشق سوپخوری رب گوجه :۲قاشق سوخوری یا پوره گوجه ۱/۲ لیوان آبغوره یا آب لیمو ترش : ۲ قاشق