لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان نکته در پایین یادداشت کرده ام. بین کرامبل ها ماست خامه ای گذاشتم. دو بافت و دو طعم وجود دارد، اگر آن را با قهوه میل کنید، می توانید آن را به عنوان یک دسر واقعا خوشمزه میل کنید. بعد از خنک شدن، قبل و بعد از گذاشتن در یخچال بافت و طعم کمی متفاوت است، بنابراین هر دو را امتحان کنید. *** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. [20 سانتی متر مربع] ✤ مواد لازم خمیر -2 زرده تخم مرغ -70 گرم (7 قاشق غذاخوری) شکر -1 پیمانه نمک -3 گرم (1 قاشق چایخوری) بیکینگ پودر -80 گرم کره بدون نمک ذوب شده - نیمی از پوست لیمو (قابل جایگزینی با اسانس وانیل) -200 گرم آرد نرم (قابل تعویض با آرد ساده) ✤ خامه ماست -2 سفیده تخم مرغ -70 گرم (7 قاشق غذاخوری) شکر -30 گرم (3 قاشق غذاخوری) آرد نرم (می توان از آرد ساده، نشاسته ذرت استفاده کرد) -400 گرم ماست ساده بدون شکر (می توان از ماست یونانی استفاده کرد) ✤ تزئینات و روکش ها (اختیاری) -پودر قند -بادرنجبویه -برش لیمو ✤ نکته -وق