دلمه-فلفل-دلمه مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم پیاز ۲عدد(یکی برای مواد دلمه،اون یکی برای سس دلمه) برنج خام ۱ لیوان لپه خام نصف لیوان سبزی معطر(شامل جعفری،گشنیز،تره،مرزه،نعنا)۱ فنجان بجای سبزی تازه،میتونید از سه قاشق سبزی معطر خشک استفاده کنید رب گوجه ۳قاشق غذاخوری(یه قاشق برای مواد دلمه،دو قاشق برای سس دلمه) فلفل دلمه ۸عدد(فلفل دلمه هایی که تهشون ۳تا برجستگی داره مناسبه) نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم آب لیمو ۲قاشق طرز تهیه: اول برنج را به مدت ۵ دقیقه بپزید تا نیم پز شود. لپه را به مدت ۱ ساعت بپزید تا نیم پز شود. داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه بریزید و بهم بزنید .یک قاشق رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید .بعد سبزی دلمه (که شامل جعفری، گشنیز،تره، مرزه و نعنا) را اضافه کنید. نیاز به سرخ کردن نداره همین که نرم شد کافیه.لپه و برنج نیم پز شده را اضافه کنید.مواد میانی آماده شد. سر فلفل را برش بدید. داخلش را خالی کنید. و از مواد آماده،داخ