چلو-ماهیچه-زعفرانی مواد لازم : ماهیچه گوسفندی ۲ عدد پیاز درشت ۳ عدد کره ۵۰ گرم سیر ۴ حبه نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،پودر هل ،پودر زیره سیاه،پودر تخم گشنیز به میزان لازم هویج ۲ عدد فلفل دلمه کوچک ۱ عدد آب ۲ لیوان برای پخت زعفران نصف فنجان مواد لازم برای چلو: برنج ۲ لیوان روغن ،زعفران به میزان دلخواه آب برای پخت برنج طرز تهیه: داخل تابه ای،کره بریزید. روی حرارت بزارید. پیازها را خلالی خرد کنید و داخل تابه بریزید.سیر را رنده کنید یا درسته بریزید. ماهیچه ها را ،روی پیاز بچینید .ادویه ها را روش بریزید. هویج ها را حلقه ای برش بزنید و به همراه فلفل دلمه کوچک خرد شده به مواد اضافه کنید. دو لیوان آب بزارید و در تابه را بزارید و دو ساعت با حرارت کم زمان بدید تا بپزه. بعد از دو ساعت ،نصف فنجان زعفران دم کرده بریزید و یک ساعت دیگر با حرارت کم زمان بدید تا بپزه. بعد از یک ساعت ،نمک بزنید و نیم ساعت دیگر زمان بدید تا ماهیچه به طور کامل بپزه و مزه دار بشه. کل پخت ماهیچه ،سه ساعت و نیم هست. برای پخت چلو: داخل قابلمه ای تا نصف ،اب بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج رو از قبل خیس کنید