ده قاشق غذاخوری ژلاتین دو لیوان شکر آب برای ژلاتین 150 گرم آب برای شکر 150 گرم مواد لازم برای نوقا شکلاتی 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو خامه پودر 2 قاشق غذاخوری 25 گرم کره 4 قاشق غذاخوری بادام زمینی دو قاشق غذاخوری بادام مقداری انجیر خشک مقداری زردآلو خشک بیسکویت وانیلی 20 گرم یک قاشق غذاخوری شکلات خرد شده مواد لازم برای نوقا قرمز یک قاشق غذاخوری پودر چغندر دو قاشق غذاخوری پودر توت فرنگی خامه پودر یا شیرخشک یک قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری زرشک خشک 3 قاشق غذاخوری بادام زمینی مقداری زردآلو خشک یک قاشق غذاخوری بادام 25 گرم کره مواد لازم برای نوقا سفید خامه پودر یا شیرخشک 4 قاشق غذاخوری 25 گرم کره مقداری انجیر خشک مقداری برگ زردآلو دو قاشق غذاخوری بادام زمینی 3 قاشق غذاخوری بادام یک قاشق چایخوری وانیل سلام امروز میخوایم یه نوع دسر یا میان وعده مغزدار با سه طعم مختلف درست کنیم. این دقیقاً مشابه نوقای معروف نیست، اما شبیه نوقا است. این دستور پخت من است، بنابراین این نوقای دیدا است ابتدا ده قاشق غذاخوری ژلاتین را با 150 گرم آب سرد مخلوط کنید و سپس به روش بن ماری روی بخار آب ذوب کنید. سپ