مواد تشکیل دهنده: 150 گرم شکلات تلخ 150 گرم شکلات شیری شیر پر چرب 90 میلی لیتر 40 گرم (3 قاشق غذاخوری) کره بدون نمک **اگر به جای شیر از خامه غلیظ استفاده می کنید 150 گرم خامه اضافه کنید. در این مورد، کره 1 قاشق چایخوری باشد [برای روکش شکلاتی] شکلات تلخ شیر کاکائو [برای تزئین] میوه های خشک، آجیل، دانه های قهوه، ورق طلای خوراکی... *** اگر می توانید تمام ترافل ها را ظرف یک هفته مصرف کنید، آنها را در یخچال نگهداری کنید. به دلیل شیر تازه، ترافل ها باید سرد شوند. ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو به دمای اتاق برگردید. اگر فکر نمی کنید که نمی توانید ترافل های خانگی خود را در یک هفته تمام کنید، توصیه می کنم آنها را در فریزر نگهداری کنید. به مدت 2 ماه در فریزر قابل نگهداری است. برای تازه نگه داشتن ترافل ها، آنها را در یک ظرف دربسته ببندید. این کار از نفوذ بوی یخچال به طعم لطیف شکلات جلوگیری می کند. لایک و فالو یادتون نره:)