قسمت اول ابتدا قارچ را شسته و خرد کرده و در ماهیتابه بدون روغن به همراه یک قاشق آبلیمو تفت میدهیم(برای اینکه قارچ زیاد سیاه نشه) تا آب آن بیرون آمده و بخار شود.وقتی آبش تمام شد از ماهیتابه بیرون میگذاریم. بعد پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم. کلا روغن در مایه گوشت کم میریزم تا خمیر تارت را بعداً خراب نکنه. رژیمی تر هم هست کمیکه پیاز سرخ شد ، فلفل دلمه خرد شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده و پیازچه و جعفری را همراه با ادویه ها و نمک اضافه کرده و کاملا تفت میدهیم . بعد قارچ آب گرفته و یا بلانچ شده و رب رو اضافه کرده و در آخر ذرت پخته را اضافه میکنیم وزیر ماهیتابه را خاموش میکنیم. این شد مواد میانی تارتمون : قسمت دوم برای درست کردن خمیر تارت ابتدا نمک را با آرد مخلوط کرده و زرده تخم مرغ سرد را در آب سرد در درون لیوان حل میکنیم و دوباره در یخچال نگهداری میکنیم تا نوبت استفاده اش برسد. حالا آرد و نمک را در غذاساز الک کرده و ریخته و کره سرد یخچالی را به آن اضافه می کنیم و غذا ساز را روشن میکنیم تا کره ها در آرد ریز شود. بعد محلول زرده تخ