سه-مدل-سالاد-مجلسی-و-پر-طرفدار-برای-مهمانی سالاد-مرغ سالاد-نودل سالاد-پاستا مواد لازم برای سالاد-مرغ: سیب زمینی ۲ عدد هویج ۱ عدد سینه مرغ ۱ تکه کوچک نخودفرنگی نصف لیوان جعفری تازه ریز خرد شده ۲ ق غ پیازچه تازه ریز خرد شده ۲ ق غ برای سس: ماست ۲ ق غ،سس مایونز ۳ ق غ،آبلیمو ۲ ق غ نمک و فلفل مواد لازم برای سالاد-نودل: نودل ۱ بسته کاهو ۴ ورق کالباس ۳ ورق ذرت ۶ ق غ خیارشور ۳ عدد زيتون ۱۰ عدد پیازچه تازه ریز خرد شده ۲ ق غ برای سس: سس مایونز ۲ ق غ،سس فرانسوی ۳ ق غ نمک و فلفل سیاه برای تهیه سس-فرانسوی: سس مایونز ۲ ق غ،سس گوجه ۱ ق غ،آبلیمو ۱ ی غ،نمک،روغن زیتون ۱ ق غ فلفل،پودر سیر،پاپریکا از هر کدام نوک ق چ همه را باهم مخلوط کنید مواد لازم برای سالاد-پاستا: پاستا ۱ لیوان خیار شور ۴ عدد کالباس ۴ ورق ذرت پخته ۶ ق غ هویج ۱ عدد برای سس: سس مایونز ۴ ق غ،آبلیمو ۲ ق غ،فلفل سیاه،نعنا خشک ۱ ق چ طرز تهیه : برای سالاد مرغ،سیب زمینی را به مدت ۱ ساعت با آب بپزید و سپس حبه قندی خرد کنید.هویج و نخود فرنگی را به مدت نیم ساعت با آب و مقداری نمک بپزید.هویج پخته را نگینی خرد کنید. سینه مرغ را با پیاز،آب،نمک،فلف