مربای به یکی از خوشمزه‌ترین مربا‌هایی هست که به روش‌های بسیار زیادی تهیه میشه. تهیه این مربا کار راحتیه برخی ترجیح می‌دهند که مربای آن ها بافت مارمالادی‌تری داشته باشد و آن را رنده می‌کنند. در ویدیو بالا تمام نکات یک مربای خوشمزه و خوشرنگ رنده شده به گفته شده حتما با دقت ببینید. مواد لازم : به : 500 گرم شکر: 350 گرم(یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی )( اگر به شما ترش مزه هست از 500 گرم شکر استفاده کنید یعنی برابر وزن به) آب : 3 تا ۴ لیوان دسته دار فرانسوی آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری هل: ۳ عدد مربا مربای-رنده-شده-به مربای-به میوه-به مربای-مجلسی مربا-به-مجلسی طرز-تهیه-مربای-به طرز-تهیه-مربا مربای-به-براق مربا-شفاف بانوان-مربا آشپزی-ایرانی بانوان-آشپزی سیب مربا-پاییزی مربای-پاییز پاییز مربا-به آشپزی-با-سمیه مربا-خانگی مربا-به-خانگی مربا-خونگی مربا-به-خونگی خانگی خونگی مربا-بازاری آموزش-مربا-به آموزش-مربا آموزش-مربای-سیب آشپزی مربای-به طرز-تهیه-مربای-به مربای-به طرز-تهیه-مربا-به مربای-به-طرز-تهیه طرز-تهیه-مربای-به-مجلسی طرز-تهیه-مربا روش-تهیه-مربای-به طرز-تهیه-مربای-به-خوشمزه آموزش-مربای