سوپ-رشته-فرنگی سوپ-ورمیشل ایده-رمضان مواد لازم؛ پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه هویج ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد فلفل دلمه ریز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری نخود فرنگی ۴ قاشق غذاخوری به دلخواه نمک،فلفل،زردچوبه،پودر زنجبیل به میزان لازم رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری گوجه رنده شده ۴ عدد(اگر میخواید فقط گوجه نریزید،حذف کنید و بجاش ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه بریزید) روغن مقداری آب ۴ لیوان مرغ ۱ تکه ذرت ۴ قاشق غذاخوری به دلخواه آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری رشته سوپ ۱۰ قاشق غذاخوری طرز تهیه: داخل قابلمه ،مقداری روغن بریزید.پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه.سیر را رنده کنید و با پیاز تفت بدید.هویج و سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید.فلفل دلمه ریز خرد شده و به دلخواه نخود فرنگی بریزید.با هم تفت بدید.نمک،فلفل و زردچوبه بزنید و تفت بدید.یک قاشق غذاخوری رب گوجه بریزید.۴ عدد گوجه را رنده کنید و اضافه کنید.اگر نمیخواید گوجه بریزید.سه قاشق رب گوجه بریزید و تفت بدید.یک تکه مرغ بریزید.فرقی نمیکنه سینه یا ران مرغ باشه. چهار لیوان آبجوش بریزید. یک ساعت و نیم زمان بدید ت