سوپ-شیر-رستورانی ایده-رمضان مواد لازم: جو پوست کنده ۱لیوان هویج ۲عدد متوسط سینه مرغ ۱تکه پیاز ۱عدد شیر ۱لیتر (۴ لیوان) آبجوش ۴ لیوان خامه ۱۰۰ گرم به دلخواه ذرت پخته شده ۴ قاشق غذاخوری به دلخواه قارچ ۱۰عدد نمک،فلفل به میزان لازم جعفری تازه ریز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری کره ۲۰ گرم برای داخل سوپ کره مقداری برای تفت دادن قارچ مواد لازم: برای درست کردن سوپ شیر، ابتدا جوی پوست کنده رو از شب قبل خیس کنید. چند بار آبش رو عوض کنید. با یک عدد پیاز بزرگ نگینی شده و سینه ی مرغ بزارید.بهش ۴ لیوان آب اضافه کنید و به مدت یک ساعت و نیم بپزه.در همان ابتدای پخت، بیست گرم کره اضافه کنید که سر ریز نشه و گازو کثیف نکنه. در قابلمه رو بگذارید تا بپزه.بعد از یک ساعت و نیم ، دو عدد هویج رو رنده درشت کنید و اضافه کنید.سینه ی مرغ رو از سوپ خارج کنید و ریش ریش کنید و دوباره با سوپ مخلوط کنید.نمک و فلفل بریزید. وقتی جو خوب باز شد و آب سوپ کم شد یه لیتر شیر رو گرم کنید و به سوپ اضافه کنید.شیر سرد باعث میشه سوپ ببره.تواین مرحله قارچ اسلایس شده رو کمی با کره تفت بدید و اضافه کنید. ذرت اب پز شده یا کنسرو ذرت، اضا