ماقوت-مشهدی ایده-افطار ایده-رمضان مواد لازم: نشاسته گل ۲ ق غ سر پر شکر ۴ ق غ آب ۲ لیوان زعفران غلیظ ۳ ق چ خلال بادام ۳ ق غ گلاب ۱/۳ لیوان خلال بادام ،گل محمدی برای تزئین طرز تهیه: خلال بادام را داخل گلاب بخیسانید. نشاسته را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و بهم بزنید تا نشاسته داخل آب ،حل بشه. ۱ و نیم لیوان آب را داخل قابلمه بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.سپس مخلوط آب و نشاسته را اضافه کنید.با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقيقه مدام بهم بزنید تا غلیظ بشه. بعداز ۱۰ دقیقه ،زعفران ،شکر و مخلوط گلاب و بادام را اضافه کنید. توجه داشته باشید که وقتی غلظت ماقوت ،مثل ماست همزده شد،شکر بریزید. چون وقتی در ابتدا شکر بریزید،آب میندازه و قوام نمیاد. بعد از ۵ دقیقه ،گاز را خاموش کنید. ماقوت را در ظرف سرو بریزید و با خلال بادام یا پسته و پودر گل محمدی تزئین کنید. وقتی ماقوت سرد بشه،سفت تر هم میشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین