مارمالاد سیب یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای صبحانه و شیرینی مربایی تهیه میشود . طرز تهیه مارمالاد سیب ابتدا سیب ها را پوست گرفته و تکه کنید داخل مخلوط آب و آبلیمو بریزید تا سیاه نشود بعد آبکش کنید و به همراه یک پیمانه آب و تکه ای چوب دارچین داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا سیب ها نرم شوند سپس به هر روشی که دوست دارید آنها را پوره کنید و به آن شکر شکر را اضافه کنید و اجازه دهید تا شکر حل شود و بعد حرارت را زیاد میکنیم و زعفران و مخلوط گلاب و پودر ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید و مارمالاد را هم بزنید تا ته نگیرد و در آخر وانیل را اضافه کنید برای تعیین غلظت آن کمی را داخل نعلبکی بریزید و پس از سرد شدن با قاشق وسط آن خط ایجاد کنید اگر خط باقی ماند مارمالاد را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن داخل ظرف بریزید و در آن را ببندید و در یخچال بگذارید.