من نمیدونم چرا وقتی فلفل دلمه میخورم، مواد داخلش رو فقط نوش جان میکنم و اصلا فلفلشو نمیخورم شما هم اینجورید؟ یا فقط منِ خجسته اینجوریم؟ ولی خب یکی از خوشمزه ترین دلمه هاست قبول دارید؟ @ashpazi.tarjome @ashpazi.tarjome ️ مواد لازم: (لیوان آبی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است) 12 عدد فلفل متوسط 1 فنجان برنج 1/2 فنجان بلغور حدود 100 گرم گوشت چرخ کرده 2.5 قاشق غذاخوری جعفری، خرد شده 1 پیاز، ریز خرد شده 2 حبه سیر، خرد شده 1 عدد گوجه فرنگی پوست کنده و ریز خرد شده 1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق غذاخوری رب چیلی نصف لیوان روغن 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زیره با نوک قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری نعنا خشک شده نمک 6 عدد گوجه گیلاسی ️️️ برای سس: 550 میلی لیتر آب داغ (کمی بیشتر از 2.5 فنجان) نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری رب چیلی 3 قاشق غذاخوری روغن نمک ️ طرز تهیه: ابتدا فلفل ها را بشویید. ساقه ها را جدا کرده و بدون آسیب رساندن به فلفل ها، دانه ها را با کمک چاقو تمیز کنید. با کمک چاقو چند خط تهش درست کنید. ️️️ برنج و بلغور شسته و آبکش شده را در